OPLJAČKAN ADVOKAT ZVEZDANA JOVANOVIĆA! Dve žene mu upale u stan i odnele zlato!

Autor: Republika

Hronika

10.07.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni beogradski advokat Gradimir Nalić opljačkan je prošlog petka! U njegov stan u centru prestonice provalile su dve žene i odnele manju količinu zlatnog nakita.

RepublikaFoto: Uprava carina
Foto: Ilustracija

Ovu informaciju za medije je potvrdio i sam Nalić i naglasio da su provalnice snimile kamere na njegovoj zgradi, a da je on tada bio na službenom putu u Novom Sadu.

Advokat je ispričao da su žene podesnim alatom razvalile bravu na njegovom stanu, napravile opštu premetačinu i odnele samo nakit koji je pripadao njegovoj pokojnoj supruzi, dok su njegovi sudski spisi ostali netaknuti jer ih i ne drži u stanu. Istog dana je policija dobila poziv da se dve ulice dalje od Nalićevog stana desila još jedna provala.

Gradimir Nalić trenutno zastupa Andriju Krlovića, optuženog za pranje 22 miliona evra, a 2001. branio je i Zvezdana Jovanovića, atentatora na Zorana Đinđića, u postupku za pobunu Jedinice za specijalne operacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading