Svi su je obožavali, i deca i kolektiv! Nastavnica poginula u stravičnoj nesreći, beba čudom nepovređena

Autor: S. Stepanović - A. Popović

Hronika

10.07.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnica matematike Branka Jovičin (30) iz mesta Kruščica poginula je u sredu oko 17 časova u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Beloj Crkvi, kada se automobilom zakucala u stub uz kolovoz.

RepublikaFoto: facebook.com
Branka Jovičin

Sa nesrećnom ženom u automobilu je bila i njena tromesečna beba, koja je, na sreću, prošla neozleđeno, saznaje Srpski telegraf.

Do nesreće je, prema prvim, nepotvrđenim informacijama, došlo jer je Branki iznenada pozlilo, te je izgubila kontrolu nad vozilom dok se vraćala kući sa bebine vakcinacije. To je za Srpski telegraf rekao i Zoran Šarbanović, direktor OŠ "Žarko Zrenjanin", u kojoj je Branka bila omiljena u kolektivu, a posebno među učenicima.

- U korenu smo sasečeni od bola kada smo saznali da je Branka izgubila život dok se vraćala sa mlađim detetom sa redovne kontrole kod pedijatra jer joj je suprug bio na poslu. On je policajac i, kako sam čuo, imali su lep brak. Mi u školi smo izgubili izuzetno stručnu mladu koleginicu koja se pokazala kao izvanredan saradnik i predavač. Svi su je obožavali, i deca i kolektiv, jer je bila tiha, blaga i uvek vedra. Tuga neopisiva - rekao je Šarbanović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Lekari Hitne pomoći su odmah na licu mesta konstatovali da je mlada žena preminula, a bebu su prebacili u bolnicu na preglede iako je bila bez vidljivih povreda. Nastavnica Branka je juče sahranjena u Kruščici, a iza sebe je, osim novorođenčeta, ostavila i trogodišnju devojčicu i supruga Zorana, koji je zanemeo od šoka i bola.

Suprug bio na poslu

- Velika tuga je zbog iznenadnog i nenadoknadivog gubitka člana porodice snašla Zorana i njegove roditelje, s kojima je Branka živela od udaje. Zoran je bio na poslu u beogradskoj policiji kad je Branka poginula. Ko zna kako se jadni čovek dovezao do kuće od bola, niko mu ne bio u koži - rekla je za Srpski telegraf jedna od prvih komšinica porodice Jovičin, koja je zavolela Branku čim se iz roditeljskog doma u Novom Sadu doselila u suprugovu kuću.

Ludo su se voleli

Branka i njen suprug Zoran su se, prema rečima njihovih prijatelja, neizmerno voleli. Zajedno su bili blizu deset godina i uprkos tome što je svako imao svoje društvo, često su izlazili skupa.

- Branka i Zoran su se mnogo voleli i stalno su zasmejavali jedno drugo. Zoran je Branku često izvodio u beogradske restorane ili na neka fina mesta u Novom Sadu. Družili su se sa porodicom i prijateljima i obožavali da budu okruženi sa mnogo ljudi. Ne znam kako će sada Zoran bez nje jer ju je ludo voleo - rekla je za Srpski telegraf rođaka nesrećne nastavnice.

Foto: facebook.com
Branka Jovičin sa porodicom

Ženu smrskao kamion

Mlada žena teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u sredu dogodila u Sremskoj Kamenici, oko 17.15, kada je na skretanju ka Beočinu, posle Doma za stare Konak, došlo do sudara kamiona i automobila.

Kako za 021.rs kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, žena je zadobila višestruke teške povrede i, nakon ukazane pomoći, prevezena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Teško su povređena i dva mlada muškarca, a kako navodi dr Krulj, njihove povrede ipak su nešto lakše od onih koje je zadobila žena. Zbrinuti su na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar na hirurgiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading