Hitna pomoć imala pune ruke posla u Beogradu: Veliki broj intervencija zbog protesta, jedna saobraćajka i povreda hladnim oružjem

Autor: Republika

Hronika

09.07.2020

05:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe Hitne pomoći su tokom noći imale dosta posla, pre svega zbog protesta u glavnom gradu, a noćas se dogodila i jedna saobraćajna nesreća u centru, kao i incident u Zemunu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Rad Hitne pomoći ovih dana zaista je težak, ekipe Hitne pomoći nikako ne treba sprečavati u radu. Ova dva dana i dve noći je tako bilo. Prema mojim trenutnim podacima, mi smo pregledali 19 povređenih policajaca i 17 civila, oni su svi zbrinuti. A uobičajeni rad Hitne pomoći odnosio se na hronične bolesnike. Tokom poslednja 24 sata imali smo 112 intervencije, od toga 31 intervencija u toku noći - rekla je dr Nada Macura.

- U Zemunu je povređena osoba hladnim oružjem u grudni koš, ona je zbrinuta i prevezena u Urgentni centar. Saobraćajna nesreća koja se dogodila je bila u Takovskoj ulici, tu je jedan policajac povređen, u njegovo vozilo je udarilo taksi vozilo - rekla je dr Macura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading