Milisav Miličković: Sinoćni vandalski napadi se ne smeju tolerisati

Autor:

Vesti

08.07.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Milosava Miličkovića:

RepublikaFoto: MUP Srbije
Milisav Miličković

- Sinoćni napad na policiju ispred zgrade Skupštine Srbije primer je vandalskog čina koji najoštrije osuđujem i smatram da svako odgovorno društvo ovakvo ponašanje nikad ne sme tolerisati - rekao je Miličković i podvukao:

- Policijski službenici su naši čuvari sigurnosti i bezbednosti na svakom koraku, oni se brinu o životima građana Srbije i nipošto nisu zaslužili da im se tako nešto dogodi. Oni su ti koji su, pored lekara i vojske, u svakom trenutku bili na usluzi svim našim građanima i bezrezervno se trudili da borba protiv korona virusa prođe na najbolji moguć način - naglasio je on.

- Sama činjenica da su u sinoćnom napadu povrede zadobila čak 43 policijska službenika, dokaz je neprimerene brutalnosti i divljaštva čije su razmere poražavajući velike. Smatram da su nered, nepoštovanje zakona i pre svega fizičko nasilje nad policijom, krajnje nedopustivi i zaslužuju svaku osudu, kao i da nijedan građanin ove države nema ni razlog, niti opravdanje ako gađa kamenom one koji čuvaju javni red i mir u našoj državi - zaključio je Miličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading