OKRUTNA SUDBINA! CRNI DETALJI TRAGEDIJE KOD KOKINOG BRODA: Bojan se oženio pre tri nedelje i čekao dete, a sada mu spremaju sahranu

Autor: Republika

Hronika

06.07.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Kutlešić (28), mladić koji je u nedelju u zoru nastradao kod Kokinog Broda, pre nepunih mesec dana se oženio, saznaje Republika. Da tragedija bude veća, on je čekao i dete, ali sudbina je imala drugačiji, tragičan plan.

RepublikaFoto: facebook.com/Bojan Kutlešić
Bojan sa suprugom na dan venčanja

Kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu, Bojan se oženio 14. juna, a njegova supruga je bila u blagoslovenom stanju.

ZASPAO ZA VOLANOM

Podsetimo, Bojan, zdravstveni radnik iz Užica, krenuo je nakon završene treće smene u užičkoj bolnici, gde je radio kao tehničar, prema Prijepolju, kod babe i dede. 

 

 

 

Međutim, kako se sumnja, mladić je tokom puta zaspao za volanom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i proleteo između zaštitne ograde i zemljanog nasipa pravo u jezero.

Na putu do vode automobil se nekoliko puta prevrnuo niz liticu duboku tridesetak metara. Stravičan prizor videli su ribolovci, koji su prvi pritekli u pomoć i pokušali da spasu mladića, ali je automobil brzo potonuo i nestao pod vodom.

SAMO REČI HVALE

Kako je Republika već pisala, o njemu su svi koji su ga znali imali samo reči hvale.

- Ako se za nekoga može reći da je za primer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je reč o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Bio je divan kolega, a Bog najbolje uzima sebi. U ovom teškom vremenu je radio, otišao je iz treće smene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani nesnošljive tuge - kažu kolege nastradalog Kutlešića, koji je radio kao medicinski tehničar gipser na odeljenju užičke Opšte bolnice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading