33 ČITULJE ZA BORIVOJA! Na 10 strana nizale se potresne reči roditelja i devojke ubijenog mladića na Senjaku

Autor:

Hronika

02.07.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borivoje Simović (30) ubijen je krajem juna na Senjaku, a njegova porodica i prijatelji oprostili su se sa njim sa čak 33 čitulje u novinama, na više od 10 strana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto sa lica mesta

Simović će, kako je navedeno, biti sahranjen 4. jula na Novom groblju u Beogradu. 

- Srećice naša, Boki, uništeno delo našeg života, najnežnije dete, vitez naš, nisi znao da mrziš one koji tebe mrze, a voleo si prijatelje kao braću svoju, čvrst, dobar, hrabar. Sreća i pobeda su tvoji poslušni robovi, jer ti si bio čovek i naše dete. Živećeš u nama i s nama, krvi naša - stoji u čitulji potpisanoj sa "zauvek neutešni tvoji mama i tata". 

- Živote moj, bol i tuga za tobom nikad neće proći. Zauvek će ostati praznina koja će svakim danom bivati sve veća. S tvojim odlaskom, otišlo je i pola mene, pola mene da te prati i da te ljubi. Bio si moja najveća ljubav, najbolji prijatelj. Bio si moje sve. Voleli smo se dušom, a za one koji se dušom vole rastanak ne postoji. Znaš, mali moj, imaćemo opet onaj naš mali svet i oko njega kineski zid. Samo me čekaj. Čekaj me, ja znam da hoćeš, jer i ti znaš da ću sigurno doći. Sad raširi krila, anđele moj dobri. Zauvek tvoja - napisala je u dirljivom oproštaju devojka koja se potpisala kao Kaćuška.

Podsetimo, policija je sumnjala da je Simović ubijen u obračunu navijačkih frakcija, ali su njegovi rođaci kasnije izjavili da je on bio sportista i uspešan student, koji je čak školu pohađao u inostranstvu. 

Foto: Večernje novosti/ printscreen
Čitulja od devojke
Foto: Večernje novosti/ printscreen
Čitulja od roditelja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading