OTKRIVAMO KO JE FILIP, KOJI JE UPROPASTIO PEVAČICU: Romanin verenik pobegao iz Srbije zbog zelenaša

Autor:

Hronika

29.06.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mrkajić, verenik pevačice Romane Panić, koji je sa njom osuđen u dalekoj Australiji zbog krađe novca iz bankomata, pobegao je iz Srbije od zelenaša, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic
Romana Panić

Zbog toga pevačica nijednom za vreme njihove dvogodišnje veze nije objavila zajedničku fotografiju ili mu spomenula ime u nekom intervjuu.

Rasprodali imovinu

Nakon što je ojadio svoje najrođenije, roditelje, bivšu suprugu i njihove blizance i doveo ih do ruba propasti zbog kocke i prevara, Filip se otisnuo u svet da se snalazi raznim malverzacijama i prevarama kojima je oštetio mnogo ljudi. Preko poznanika koji su prvenstveno bili bliski sa njegovom bivšom ženom Filip je pre dve godine upoznao i Romanu i odveo je pogrešnim putem, zahvaljujući njenoj lakovernosti. On je Romanu ubedio da u Italiji ima biznis i da treba da mu se pridruži kao verenica.

- Filip je ojadio sve i pobegao iz Beograda. Romana nije znala ni delić njegove prljave biografije, a prijatelji su je takoreći prodali kad su je upoznali sa njim, ne rekavši joj da je kockar i prevarant. Bivša žena ga je ostavila brzo po rođenju njihovih blizanaca kada je shvatila sa kakvim čovekom je odlučila da gradi dom i porodicu. Filipov otac je bio u Beogradu dobro poznat zlatar Buca. Propao je zbog sina, a umro je nedavno kao podstanar. Buca je sve pare dao na Filipove dugove. Rasprodao je sve što je imao. Filip se razveo od Ivane 2015. godine. Kockao se danima i noćima i kockarske dugove pokušavao da vrati novcem od prevara. Započinjao je poslove prodaje nakita, alata i nekretnina i brzo ih okončavao tako što bi ojadio partnere u poslu koji potražuju novac i danas pred sudovima. Pre nekoliko godina Filip je pobegao u Italiju i nastavio sa prevarama - otkrio je za Srpski telegraf izvor blizak Filipovoj bivšoj ženi.

Romanini roditelji od sramote ne izlaze na ulicu

Najbliže komšije porodice Romane Panić u rodnoj Banjaluci pogođene su saznanjem da je popularna pevačica došla u sukob sa zakonom. Oni otkrivaju da Romanini otac Pero i majka Goga ne izlaze iz kuće otkad je u novinama obelodanjeno da je pevačica pljačkala bankomate sa dečkom.

- To su skromni, pošteni i vredni ljudi koji su penzije zaradili držeći pržionicu kafe. Nema opravdanja za Romanu, ali mi je s druge strane ipak žao jer nema sreće u ljubavi. Ovaj put je prošla gore nego sa Grkom, koji ju je ostavio maltene pred oltarom - kaže Romanina komšinica.

Krem društva

Inače, Ivana važi za pristojnu ženu koja se druži sa nekadašnjom narodnom poslanicom Gordanom Karić, kao i drugim članovima srpske dinastije Karić. Kao devojka, ona je volela da izlazi u noćni provod i družila se sa Sonjom Lazetić, sadašnjom ženom bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, Vanesom Šokčić i drugima, dok je Filip noći provodio za kockarskim stolom.

Planirali da maznu 100.000 dolara!

Mrkajićev plan je bio da on i Romana sa računa Australijanaca skinu 100.000 dolara i da se sa tim novcem vrate u Firencu i pokrenu novi biznis. Naivna Romana mu je poverovala i pristala da krade zajedno sa njim.

- Ubedio ju je da njegovi prijatelji od krađe sa bankomata žive kao kraljevi i da nikada nisu provaljeni. Zacrtali su bili da ukradu 100.000 dolara i da se onda vrate u Italiju - kaže izvor našeg lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading