HAOS KOD KIKINDE: Ispravljao krivinu, pa se zakucao u betonski most i sleteo na krov!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

28.06.2020

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I.L. (27) iz Novog Sada, u cik zore, nešto posle četiri sata, “ispravio” je krivinu u delu glavne seoske ulice Kralja Petra Prvog.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Prešao je na suprotnu stranu kolovoza i velikom brzinom udario u betonsku ćupriju, a nakon toga završio na krovu, saznaje Kurir. Košmarna saobraćajna nezgoda u kojoj, srećom, niko nije nastradao, dogodila se u Novim Kozarcima kod Kikinde:

- I.L. je zadobio teške telesne povrede. Iz potpuno smrskanog vozila, ekipa Hitne pomoći izvukla je i žensku osobu A.E. (25) iz Novih Kozaraca. Ona je zadobila lakše telesne povrede. Pod kojim okolnostima je došlo do sletanja automobila i nesreće biće poznato nakon istrage koja je u toku - saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi. Udarac automobila u betonsku ćupriju i prevrtanje, meštani koji žive u ovom delu Novih Kozaraca opisuju kao da je “bomba pala”:

Sve vesti iz rubrike hronika pročitajte ovde.

- Udarac je bio toliko silovit da smo poskakali iz postelja. Izašli smo na ulicu i zatekli strašan prizor. Potpuno uništen automobil bio je na krovu. Prava je sreća da su mladić i devojka ostali živi. Sanitetom su prebačeni u kikindsku bolnicu - ispričao je jedan od komšija i dodao da se automobil kretao glavnom ulicom iz pravca susednog Ruskog Sela:

- Na mestu nezgode nalazi se nezgodna krivina. I ranije je baš na ovom mestu dolazilo do izletanja i prevrtanja. Nakon što je ulica rekonstrisana, nedostaju zaštitni branici. Očekujemo da ih putari što pre postave - kažu meštani.

U kikindskoj policiji Kuriru su potvrdili da su dve osobe, muška i ženska, zadobile teške i lake telesne povrede, i da je nakon obavljenog uviđaja, vozilo upućeno na vanredni tehnički pregled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading