Zbog požara evakuisana bolnica u Priboju: Pacijenti uplašeni jer su se čule eksplozije

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

27.06.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled velikog požara koji se dogodio u fabrici "Poliester grupa" u starom delu opštine Priboj, pacijenti iz pribojske bolnice su evakuisani, jer se ova zdravstvena ustanova nalazi u neposrednoj blizini zapaljene fabrike.

RepublikaFoto: facebook.com/Priboj
Vatra u fabrici

- Ova mera preduzeta je u dogovoru sa direktorom Zdravstvenog centra u Užicu, a pacijenti su prebačeni u Dom zdravlja, koji nije direktno ugrožen - izjavio je dr Predrag Terzić, direktor bolnice u Priboju.

Usled požara došlo je i do nekoliko jakih eksplozija, zbog kojih su odmah preduzete preventivne mere jer acetonska burad koja se nalaze u proizvodnom pogonu pucaju u dodiru sa vatrom.

Sve vesti iz rubrike hronika možete pročitati ovde.

MUP je oko 19 sati saopštio da su pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali požar, ta da u požaru nije bilo povređenih osoba. Po njihovim rečima, vatrogasno-spasilačke jedinice se i dalje nalaze na terenu gde vrše dogašivanje požara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading