Gotovi rezultati obdukcije poznate doktorke! Ovo je bilo fatalno

Autor: Informer, Republika

Hronika

25.06.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela poznate doktorke iz Beograda koja je bila jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji nedvosmisleno je pokazala da je ona 14. juna sama sebi presudila nožem u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda. Na grudima su joj otkrivene dve plitke rupe, koje su bile fatalne po nju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako piše Infomer, njen surpug i sin, koji su u trenutku samoubistva doktorke bili u stanu, u međuvremenu su saslušani na poligrafu, koji je pokazao da oni nemaju nikakve veze sa smrću poznate doktorke, koja je bila osnivač jedne privatne klinike za plastičnu hirurgiju.

Izvor iz istrage potvrdio je za "Informer" da je nakon završene obdukcije tela otklonjena svaka sumnja da je možda reč o ubistvu.

- Fizičke povrede u vidu nekoliko ubodnih plitkih rana u predelu grudi bile su smrtonosne i doprinele su veoma brzoj smrti - ističe se u nalazu veštaka.

Takođe, naložene su toksikološke analize, koje bi trebalo da pokažu da li je ugledna doktorka kobnog dana imala alkohol ili druge opijate u krvi.

- U međuvremenu, policija je saslušala doktorkinog sina i muža. Oni su objasnili da je doktorka kobnog dana krišom ponela nož u kupatilo. Pošto dugo nije izašla, dozivali su je, ali se ona nije odazvala. Zato su provalili vrata i zatekli je mrtvu. Pored tela je bio krvavi nož. Sve su to rekli tokom poligrafskog ispitivanja, koje je pokazalo da su govorili istinu. Osim toga, na nožu i na doktorkinom telu nije bilo tuđih bioloških tragova i ništa nije ukazivalo na to da je reč o zločinu - kazao je naš izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/ Bolnica Diona
Violeta Ašanin

Inače, u javnosti se danima spekulisalo o tome kako je ugledna doktorka imala snage da sama sebi zabode nož u srce. Međutim, najverovatnije joj je pomoglo i to što je imala opširno znanje o anatomiji i tačno je znala kako sebi da zada koban ubod.

Takođe, spekulisalo se i o motivima njenog samoubistva, ali nešto o tome možda znaju samo muž i sin. Ranije su doktorkini prijatelji kazali za "Informer" da se ona poslednjih meseci promenila i da je, po svemu sudeći, krila od drugih šta ju je tištilo.

Podsetimo, pacijenti bolnice za estetsku hirurgiju čija je vlasnica bila ugledna doktorka bile su mnoge poznate ličnosti, estradne zvezde i manekenke, jer je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i korekciju lica.

Nezvanično, među njenim pacijentima bili su Seka Aleksić, Đani Trajković i njegova supruga, Goga Sekulić, Ana Kokić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading