Romana završila na robiji! Evo kad izlazi na slobodu

Autor: S. STEPANOVIĆ - A. POPOVIĆ

Hronika

26.06.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Romana Panić (45) uhapšena je u Australiji sa verenikom Filipom Mrkajićem (40) zbog krađe novca iz bankomata!

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic
Romana Panić

Zbog ove pljačke Romana je osuđena na godinu dana zatvora, ali će prema australijskom zakonu, posle odležana dva meseca biti puštena na uslovnu slobodu.

Prema pisanju lokalnih medija, pevačica je usled finansijske krize sa dečkom koji se predstavlja kao prodavac nekretnina tokom marta i aprila postavila specijalne uređaje na tri bankomata u Brizbejnu pomoću kojih su prikupili bankovne podatke čak 35 osoba. Potom su sa njihovih računa skidali novac. Kada je bankarski radnik otkrio sumnjivi uređaj na bankomatu u Kelvin Gromeu, slučaj je odmah prijavio policiji, koja je uvidom u snimke sa kamera i praćenjem bankovnih transakcija vrlo brzo otkrila da iza zločina stoje dvoje turista!

- Policija je pretresla Romanin i Filipov iznajmljeni stan u Spring Hilu. Pronašli su oko 23.500 australijskih dolara u kešu, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka, na kojima su pronađeni snimci sa bankomata, kao i lični bankarski podaci klijenata i alatke za instaliranje dodatnih uređaja - otkrio je izvor blizak istrazi.

23.500 dolara u kešu zaplenila policija od Romane i Filipa

Pevačica i njen dečko su jasno podelili zadatke u pljačkaškom pohodu. Otkriveno je da je Filip najpre tipovao bankomate, a onda se vraćao da bi postavio uređaje za krađu podataka. Novac su potom podizali odvojeno i uvek su bili maskirani hirurškim maskama i sa kačketima na glavi.

Sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit za tamošnje medije je rekao da su Romanine i Filipove pljačke izvođene pomoću sofisticiranih uređaja. Nakon hapšenja u aprilu pustio ih je iz pritvora uz obavezu da nose nanogice, a u sredu je odbio njihove žalbe na presudu i uputio ih na robiju. Filip je dobio 14 meseci zatvora, ali će, kao i Romana, biti pušten na uslovnu, ali posle odležana tri meseca. Ona je osuđena po 16 tačaka optužnice, a njen dečko po 18.

U iznajmljenom stanu pevačice nađeni uređaji za skeniranje kartica i bankovni podaci 35 osoba

Po isteku kazne Filip i Romana će biti proterani iz Australije. S obzirom na to da ima dvojno državljanstvo, Panićeva će biti deportovana ili u Srbiju ili BiH.

Sunovrat srpske zvezde

Romana Panić postala je popularna 1999. godine, kada je snimila prvi album, koji joj je producirao Željko Joksimović. Pobeđivala je na mnogim muzičkim festivalima, a potom i uplovila u romansu sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom, kojeg je upoznala preko koleginice Svetlane Ražnatović. On ju je, međutim, varao i čak dobio dete sa voditeljkom Jovanom Simić, pa je i sa njim raskinula. Nakon toga je usledila veza sa devet godina mlađim fudbalerom Zoranom Šupićem, koji je za jedne novine ispričao da glume da su zajedno da bi se pojavljivali u medijima, pa ga je ona tužila za klevete i uvrede. Krajem 2013. učestvovala je u rijalitiju "Farma", ali je već tada počeo njen sunovrat kao pevačice. Tek povremeno paradirala je po društvenim mrežama besprekorno doterana, u luksuznim automobilima i ambijentima...

Pobegli iz Italije zbog korone

Romana i Filip u vezi su godinu i osam meseci. Početkom godine za srpske medije je otkrila da se zbog ljubavi preselila u Italiju još 2018. godine, kao i da se verila sa Filipom, koji živi u Firenci, ne otkrivajući njegov identitet.

- Samo nam je ljubav potrebna - napisala je Panićeva za Dan zaljubljenih, ali nikad nije objavila nijednu fotografiju sa Filipom.

Oni su, navodno, iz Italije pobegli u Australiju zbog koronavirusa, a pred sudom su se pravdali da su se u kriminal upustili jer su ostali bez finansijskih sredstava.

REAKCIJE KOLEGA!

Nela: Sad je s pečatom

RepublikaFoto: instagram.com/nelabijanic_official

Bez obzira na sve, ja je gotivim. Možda je neko povukao, društvo ili partner, ali to nije opravdanje. Ona je ipak javna ličnost. Sad je sa pečatom, izjavila je pevačica Nela Bijanić.

Željko: Filipa mi nije pominjala

RepublikaFoto: Promo foto

Pevač Željko Samardžić ne krije da je Romani Panić blizak prijatelj, ali o njenom sunovratu ništa nije znao.

- Iznenadio sam se kada sam čuo vest. Kad god se sretnemo mi se smejemo, a Filipa mi nikada nije pominjala, a kamoli te njihove prevare. Znam koliko i vi - rekao je Željko Samardžić.

Ivan: Neviđena bruka!

RepublikaFoto: instagram.com/ivan200kmh

Ne mogu da verujem šta je žena sebi dozvolila. Bruka i sramota! Odeš u jednu tako uređenu zemlju i sebi dozvoliš da budeš takav prevarant. Mogla je pošteno da radi u Australiji i da uživa, bio je oštar Ivan Gavrilović.

Lukas: Mislio sam da se udala u Italiji

RepublikaFoto: Starsport

Nisam se čuo ni video sa Romanom godinama. Mislio sam da je u Italiji i da se udala, kakva sad Australija. Ne znam šta bih rekao na to, iznenađen sam da to čujem, istakao je Aca Lukas.

Goca: Upropastila je sebe

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan

Pa, je*ote, koji joj je đavo da sebe tako upropasti?! Da pljačka bankomate, bog te je*o?! Pa nema tog pada popularnosti i poznatosti da sebi dozvolim da kradem ili se kurvam. Žao mi je te žene, stvarno, rekla je Goca Tržan.

Marina: Ko zna šta joj je bilo

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic

Ona je fina cura. Ko zna koji su razlozi zbog kojih je tako nešto uradila. Niko danas ne može da bude siguran u sebe, a kamoli u drugog. Hvala bogu, rešiće se to, naglasila je Marina Tucaković.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading