ZATVOR JE KAO RIJALITI! Ajfonka progovorila za Srpski telegraf: Muški sam podnela robiju!

Autor: Adelarda Popović

Hronika

25.06.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon juče je u prepodnevnim časovima izašla iz pritvora u Bijeljini posle skoro mesec dana. Ajfonka je zahvaljujući moćnom advokatu iz Republike Srpske uspela da se izbori da sa slobode pokuša da ospori sumnje nadležnih organa da se bavila prostitucijom i organizovala je.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Iza rešetaka, Tijana je kaže imala dovoljno vremena da razmisli o svojim greškama i da dodnese određene zaključke kako joj se ne bi dogodile slične greške u budućnosti.  

-  Zatvor je za ljude i iza rešetaka  se uči životna škola. Bilo mi je kao što je i svima u zatvoru, skučen prostor i loši životni uslovi, ali ja sam to prihvatila kao neminovnost iz koje je trebalo što pre izaći. Odmarala sam i brojala dane., to vam je kao neka vrsta rijalitija u kom sam već bila. Stražari su mi rekli da sam bila hrabrija od mnogih muškaraca. Retko sam plakala  jer sam znala da time ništa ne dobijam- rekla je Tijana smešeći se.

Kada smo je upitali zašto se smeje kad nije nimalo prijatno biti uhapšen zbog bavljenja i organizovanja prostitucije, Tijana se uozbiljila i pojasnila da je iz sankcija izvukla pouku.

- Bukvalno svakome može da se desi da bude pritvoren i da ode u zatvor. Iz ovog iskustva sam naučila da je malo ljudi dobro i daje mnogo više ološa koji kosriste druge i gledaju samo svoj interes ne razmišljajući o posledicam koje izazivaju. Naučila sam da ne bi trebalo da verujem slatkorečivim ljudima, kao što sam do sada, kao i da čovek može imati vrlo malo pravih prijatelja, a ne kako sam ja mislila. Tek sada sam shvatila ko su  mi pravi prijatelji. Naučila sam i da ne srljam i da cenim život i slobodu. Zahvalna sam što sam dobila priliku da cenim to što sada sedim u kozmetičkom salonu i uživam u malim stvarima - istakla je Tijana.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV

Moji me nisu posećivali, ali jeste moj prijatelj i to svaki dan

Ajfonka ne voli da govori javno o  svojoj porodici, pa je i ovaj put izbegla da otkrije kako su njeni roditlji u selu Popinci u Sremu podneli sramotu zbog ćerke.
- Za razliku od mene , moji se bave ozbiljnim državnim poslovima i nisu imali bili u mogućnosti da me obiđu danima kada su posete dozvoljene pritvorenicima. To su radni dani, kada je svako od njih bio zauzet. Međutim, moj prijatelj koji je sada i moja dvokata Miloš Stevanović me je obilazio svaki dan i unosio mi vedrinu svojim pozitivnim stavom. On je bio moja nejveća i jedina podrška- rekla je starleta.

 

Očekivano, Tijana je rekla da se ne bavi prostitucijom, ali nije želela da kaže kako je izgledale orgije u vikendici sa bazenom u mestu Suvo Polje sa 26 kriminogenih muškaraca i četiri devojke, koje su takođe osumnjičene da su se bavile prostitucijom i organizovanjem iste.

Tada je Žandarmerija RS u akciji sa bijeljinskom policjom kod razularenog društva pronašla 10 pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira i mnoštvo skupih mobilnih telefona, kao i 10.00 evra u raznim valutama , od kojih je dobar deo trebalo da pripadne Tijani i njenim drugaricam , nakon obavljenog posla.

Starleta je pobesnela kada smo je upitali za provod koji je pokvarila policija, braneći se da zbog daljeg postupka ne sme da govori o tome.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV

Zatvorski čuvari su bili korektni prema meni, ali kafu nismo pili zajedno

Na pitanje da li su je zadirkivali pritvorenici i zatvorski čuvari da je prostitutka, Tijana se razgoropadila.
- Pravite mi problem sa policijom. Svi su bili korektni prema meni. Pisali su gluposti kao da je moja otac izjavio da sam kuvala kafu i zbivala šale sa stražarima. To nije istina. Bili su fer prema meni i sve drugo je neistina-  rekla je nervozno Ajfonka. 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading