Neverovatno otkriće: Veliko interesovanje Interpola za pevačicu Romanu

Autor:

Hronika

25.06.2020

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Romana Panić osuđena je zbog krađe novca na bankomatu u Australiji. Iako je ovaj događaj šokirao javnost, pevačica je od ranije bila predmet interesovanja bezbednosnih službi.

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic
Romana Panić

MUP Republike Srpske je još u aprilu ove godine, od strane Interpola Beč, dobio zahtev za proveru podataka u vezi sa pevačicom Romanom Panić.

- Cilj provere bili su njeni lični podaci, kao i eventualna ranija povezanost s kriminalnim aktivnostima. Međutim, njen dosije je čist i nikada ranije nije evidentirana kao izvršilac bilo kojeg krivičnog dela - kaže izvor koji je detaljno upoznat sa detaljima za Novosti.

Pevačica Romana (45) uhapšena je sa svojim dečkom Filipom M. (40) u Brizbejnu.

Oni su u Australiju došli kao turisti, a namera im je zapravo bila da zloupotrebom platnih kartica dođu do novca, tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu, prenose australijski mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading