IMA NADE: Mladić kog je otac držao u kavezu prebačen u bolnicu!

Autor: blic.rs

Hronika

20.10.2017

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan Mihailović (29) iz Radojeva pokraj Nove Crnje, koga je otac Milan Šaran držao zaključanog u sobi koja je pretvorena u zatvorsku ćeliju, kako saznaje "Blic" urgentno je juče izmešten u zrenjaninsku bolnicu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mladić kojeg je otac držao u kavezu prebačen u bolnicu/Foto: Ilustracija

To nam je potvrdio i sam Šaran, koji kaže za ’’Blic’’ da su juče kod njih u kuću došli radnici iz Centra za socijalni rad u pratnji policije i lekara Hitne pomoći i odveli njegovog Radovana.

- Kao da su mi ga ukrali. Došli su, pregledali ga i videli da ne reaguje baš najbolje, pa su ga odvezli u bolnicu. Ne znam ni šta je sada sa njim. U Centru za socijalni rad su mi rekli da je dobro, a ja nemam para da odem u Zrenjanin i da ga vidim. Sada čekam da mi jave socijalni radnici šta će dalje biti sa njim - priča Šaran uz napomenu da je možda tako i bolje jer se nada da će Radovan u bolnici dobiti adekvatnu negu.

Podsetimo, nakon pisanja medija o ovom slučaju, pokrajinski Sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova hitno je poslao komisiju u Centar za socijalni rad u Novoj Crnji kako bi utvrdili sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

U Sekretarijatu je rečeno kratko da je Radovan urgentno izmešten u zdravstvenu ustanovu radi dalje opservacije nakon koje će tim lekara odlučiti da li će biti zadržan u bolnici ili premešten u neku drugu instituciju.

O slučaju Radovana Mihailovića obavešteno je i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja koje bi uskoro trebalo da se oglasi po ovom pitanju.

Podsetimo, Milan Šaran pravdao se da Radovana drži zaključanog kada u kući nema nikoga zato što je agresivan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.