Tinejdžerka automobilom naletela na vršnjake: Umesto kočnice - stisla gas i POKOSILA drugove!

Autor: Novosti

Hronika

22.06.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u noći između nedelje i ponedeljka oko 22 i 30 časova u pirotskom naselju Đeram, povređeno je troje tinejdžera, na koje je automobilom svog druga nalatela njihova vršnjakinja A.Đ.(16).

RepublikaFoto: e-stock/M. LUČIĆ
Foto: Ilustracija

Teže povrede je zadobila P.A.(17), kao i njen vršnjak G.N, dok je K.N. sa lakšim povredama zbrinut u ovdašnjoj Bolnici.

Ovo troje je sedelo na klupi kod marketa u centru naselja, u i tom trenutku je na njih automobilom naletela A.Đ, koja je nameravala da se okrene ili zaustavi. U jednom trenutku, umesto da nagazi papuču kočnice - stisla je gas i pokosila ih.

Prethodno je isti auto vozila ka gradu, nažalost bez dozvole i ikakvog iskustva.

Takođe u ponedeljak, na državnom putu drugog reda kod sela Gojin Dol, nadomak Dimitrovgrada povređen je dečak L.M.(17). U njegov bicikl je udario A.S., iz Željuše svojom "lančom" i oborio ga.

Tinejdžer je doživeo teške povrede rebara i grudi, a za vozača automobila se ispostavilo da je bio pijan, odnosno da je imao 1,88 primila alkohola u krvi. Istraga se vodi i protiv D.T, traktoriste iz Dimitrovgrada, koji je izazvao sudar sa "fićom" u kojoj je bio K.V, iz Dimitrovgrada. On je kod mesta Varežište, udario u "fiću", koju nije propustio uprkos prvenstvu prolaza i tom prilikom teško povredio vlasnika ovog oldtajmera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading