"Rade će morati da robija!"

Autor:

Hronika

22.06.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Novitović, upravljao je automobilom marke BMW, kada je prema do sada dostupnim informacijama, prošao kroz crveno svetlo na semaforu i direktno se sudario sa kombijem. Nesreća se dogodila kod zgrade Vlade, a njegova nevenčana supruga Jelena P. i sin iz prvog braka Nikola N., stradali su u ovoj stravičnoj tragediji.

RepublikaFoto: Facebook.com/Jelena Petković
Rade Novitović sa Jelenom

Za vozača pomahnitalog vozača auta, otac Jelene - Radetove nevenčane supruge, kaže da je sebi i mnogima uništio život, ali ističe da nema milosti za njega.

- Neka preživi Rade, ali mora da odgovara za ono što je uradio. Ja ga neću goniti, ali zakon hoće jer nije smeo da prođe na crveno vozeći 100 i više kilometara na sat. Sledi mu najveća zatvorska kazna, pored one koju je već dobio. Izgubio je ženu i dete, a malo detence i sebe je strašno povredio - priča Gradimir Petković sa tugom u glasu zbog gubitka svoje ćerke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading