DRAGANI NISU SMELI DA KAŽU DA JE OSTALA BEZ SINA JEDINCA: Bio je dečko za primer!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zgradi u kojoj je stradali Nikola živeo sa majkom zatekli smo samo Radetovog najboljeg prijatelja, sa kojim je odrastao.

RepublikaFoto: eStock
Foto: Ilustracija

- Dragana me je jutros probudila kada su joj samo javili da se desila saobraćajna nesreća. Nisu smeli da joj kažu da je ostala bez sina jedinca. Drugi prijatelj ju je odvezao u policijsku stanicu i tamo su joj verovatno dali i sedative kako bi joj saopštili užasnu vest. Nakon toga je otišla u Urgentni centar, gde joj je bivši suprug bio na aparatima - priča za naš list uplakani prijatelj Novitovića.

On kaže da je Nikola tek završio srednju školu i da je planirao da počne da radi sa ocem, koji je bio vozač kamiona, a vozio je po celoj Evropi.

- Nidža je bio mladić za primer, dobar i fin, a za mog najboljeg druga, šta da vam kažem, ljudina! Od kada su se njegovi razveli, malo je živeo kod majke u Beogradu, malo kod oca u Arilju. Rade je ostao u odličnim odnosima sa bivšom ženom. 

Dragana S. i Rade Novitović razveli su se pre četiri godine, pa je na jednom slavlju u Pančevu on upoznao Jelenu Petković, sa kojom je započeo vanbračnu zajednicu u ariljskom mestu Dobrača i dobio sina Viktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading