Detalji stravične nesreće kod Vlade Srbije: BEBA ČUDOM PREŽIVELA U NARUČJU MAJKE!

Autor:

Hronika

19.06.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnom saobraćajnom udesu kod Vlade Srbije, na raskrsnici Nemanjine i Ulice kneza Miloša, u Beogradu juče ujutro u 6.15 život je izgubilo dvoje ljudi, dok je šestoro povređeno. Teška nesreća sa katastrofalnim posledicama dogodila se kad je BMW trsteničke registracije, krećući se Ulicom kneza Miloša iz pravca Senjaka pokosio kombi u Nemanjinoj sa šest radnika iz Loznice, prošavši munjevitom brzinom kroz crveno svetlo.

RepublikaFoto: eStock/facebook
Foto: Ilustracija

Rade Novitović (42) zakucao se u kombi i obzirom da se prethodno mislilo da je podlegao povredama, Rade je čudom ostao u životu.

Posle strahovitog sudara, BMW se zakucao u zgradu Vlade, a kombi je završio ispred, na betonskoj žardinjeri.

Na licu mesta život je izgubila Jelena Petković (35), koja je sedela na zadnjem sedištu sa dvogodišnjim sinom Viktorom, koji je preživeo upravo zahvaljujući njegovoj majici koja ga je držala u naručju. Takođe, BMW smrti odneo je život i Radetovom sinu, Nikoli Novitoviću, koji je sedeo na suvozačevom mestu.

Razbio sam stakla i izvukao dete

Sestrić Bojana Krasavčića, tek punoletni bagerista Marko Tadić, kaže da je ponosan na sebe što je spasavao dečaka iz BMW.

- Sa inspektorom sam pokušavao da otvorim vrata auta jer smo videli da je beba unutra, ali nismo uspevali i ja sam pesnicom razbio staklo i izvukli smo dete. Videli smo mališana posle u Urgentnom centru, gde je ustanovljeno da nije povređen - rekao je za Srpski telegraf bagerista velikog srca.

Na licu mesta viđeno je i nekoliko igračaka i društvenih igara, od kojih su neke, usled siline udara, odletele i tridesetak metara od automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading