NELOGIČNOSTI U SLUČAJU MILJENICE ESTRADE, TUŽILAŠTVO ČEKA REZULTATE: Sumnja se da je doktorka ubijena?!

Autor:

Hronika

19.06.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledna srpska doktorka svetskog glasa i miljenica džet-seta Violeta Skorobać Ašanin (50) možda je ipak ubijena?! Naime, istražni organi ne odbacuju i tu mogućnost, s obzirom na nedoumice koje prate ovaj slučaj još od nedelje u 12.30, kada se tragedija desila.

RepublikaFoto: youtube.cominspiraciatvGrand/printscreen
Violeta Skorobać Ašanin

Tužilaštvo čeka rezultate obdukcije, kao i toksikološki nalaz, a u međuvremenu se ređaju neka pitanja koja dovode u sumnju prvu pretpostavku policije o samoubistvu.

- Doktorka je navodno pre nego što je digla ruku na sebe radila vežbe u teretani u stanu, što ne ukazuje da je planirala samoubistvo - kažu izvori iz istrage.

DRUGI UBOD FATALAN

Prema prvim informacijama posle tragedije, Violeta se u trenucima nervnog rastrojstva zaključala u kupatilo pošto je prethodno uzela nož iz kuhinje. Ubola se jednom u srce, ali se nije ubila, a onda je usledio drugi, fatalni ubod. Kada su suprug i sin primetili da dugo ne izlazi, zabrinuli su se, provalili vrata kupatila i ugledali strašan prizor, doktorku u lokvi krvi.

- Ono što se ne uklapa u prvu verziju priče je činjenica da su u stanu bili samo ona i suprug jer sin stanuje u drugom stanu, doduše u istoj zgradi. Očuh ga je, navodno, pozvao da odmah dođe jer Violeta ne izlazi iz kupatila, a vrata su zaključana. Zatekli su je krvavu na podu i odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt - kažu naši izvori, demantujući verziju po kojoj su i suprug i sin bili u stanu kada se zaključala.

Operisala Seku i Natašu

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic,bekvalceva
Nataša Bekvalac i Seka Aleksić

Doktorka Violeta bila je bliska estradnom miljeu, ali i drugim moćnim ljudima u Srbiji. Kao izuzetan stručnjak za estetsku hirurgiju grudi, radila je operacije Seki Aleksić, Nataši Bekvalac i drugima, a društvene mreže su posle njene smrti bile prosto zasute izjavama saučešća poznatih voditelja, pevačica, javnih ličnosti...

Istražitelji su uzeli i izjave od članova porodice, koje se donekle kose sa tvrdnjama kućnih prijatelja i kolega. Navodno, brak koji su sklopili pre osam godina u tom trenutku nije bio baš idiličan, prošle godine je došlo do nesuglasica među njima, ali su izglađene. S bivšim mužem Goranom je ostala u dobrim odnosima i zajedno brinuli o detetu, koje je takođe upisalo medicinu, sledeći majčin put. Ima rođenog brata, za koga je bila veoma vezana, saznaje se nezvanično.

DANAS SAHRANA

Podsećamo, vest o tragičnom kraju doktorke koja će danas biti sahranjena na Lešću u 13 časova odjeknula je kao bomba, prvenstveno u estradnim krugovima jer su mnoge poznate ličnosti baš kod nje išle na ulepšavanje.

Šta se ne uklapa u tezu o samoubistvu

- Doktorka je istog dana radila vežbe u kućnoj teretani i ništa nije ukazivalo da će dići ruku na sebe

- U stanu je bio samo suprug, ali ne i sin, što je bila prva verzija

- Sina je pozvao tek kada Violeta dugo nije izašla iz kupatila

- Brak nije bio tako idealan, prošle godine došlo do nesuglasica, koje su rešili

Bliski prijatelji su bili šokirani i u izjavama Srpskom telegrafu tvrdili da ništa nije ukazivalo da će dići ruku na sebe jer je bila potpuno ostvarena, situirana i u skladnom braku. Tek poneki su govorili da se u poslednje vreme povukla u sebe, da je nešto mučilo i da je bila u depresiji, na šta su ukazivale i njene objave na Fejsbuku.

RepublikaFoto: Večernje novosti
Čitulja pozante doktorke

Takođe, javnost se pitala da li je moguće ubiti se na takav način i sa takvom upornošću jer je sebi nož u srce zarila dva puta, ali su stručnjaci govorili da to ukazuje na čvrstu rešenost da sebi oduzme život. U svakom slučaju, analiza forenzičkih nalaza sa lica mesta, ali i izjave najbližih mogli bi da donesu konačno rešenje misterije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading