Očevici stravične nesreće u kojoj je izginula cela porodica opisuju jeziv prizor: Puklo je kao da je neka eksplozija, muškarci leže na pešačkom prelazu

Autor: Kurir, Republika

Hronika

18.06.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u Beogradu na mestu je nastradao N. N. (20), koji se nalazio na mestu suvozača i devojka (20) koja je bila putnica u automobilu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Mesto nesreće

Podsetimo,u udesu, u kom je povređeno najmanje osmoro, učestvovali su kombi vozilo i putnički automobil marke "BMW".

U kombiju je povređeno šestoro putnika, petoro je prevezeno u Urgentni centar, a jedan povređeni na VMA.

Prema do sada nezvaničnim informacijama, navodno je nastradao i vozač BMW (60), ali zasad nema potvrde.

Očevici koji su se zatekli na licu mesta rekli su i da se BMW kretao iz pravca Dedinja, dok je kombi išao sa Slavije.

- Nešto je puklo toliko jako da smo pomislili da je neka eksplozija. Kada smo pogledali na ulicu, tri muškarca su ležala na pešačkom prelazu, pa smo pomislili da ih je udario BMW. Međutim, videli smo kombi koji je bio podignut na žardinjeru, a automobil je bio zakucan u stepenište Vlade Srbije. Tada smo shvatili da se dogodila stravična nesreća. Bilo je strašno, jedna žena je vrištala i dozivala pomoć - ispričali su očevici.

 

 

Kombi  je imao lozničke tablice, a BMW trsteničke. Očevici kažu da su dvojica muškaraca sa pešačkog posle nekog vremena uspela da ustanu.

- Policajci iz zgrade vlade istrčali su i zvali pomoć. Odmah je došlo nekoliko vozila Hitne pomoći, policija, vatrogasci. Bilo je strašno- ispričali su očevici.

Inače, sumnja se da se nesreća dogodila kada je vozač automobila BMV prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem, navodi MUP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading