Osvanule čitulje za doktorku koja je izvršila samoubistvo na Vračaru!

Autor:

Hronika

16.06.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estetski hirurg Violeta Skorobać Ašanin, sebi je zarila nož u srce u nedelju oko podneva u kupatilu porodičnog stana, a vest o njenoj smrti potresla je njene kolege, prijatelje i rodbinu koji su se čituljama oprostili od nje.

RepublikaFoto: Večernje novosti
Čitulja za Violetu Ašanin

- Poslednji pozdrav našoj koleginici, prijatelju, vizionaru. U nama i s nama ostaće zauvek tvoj divni osmeh, energija i vedrina - stoji u čitulji koju potpisuje Asocija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije.

- Draga Maco, bila si vrhunski stručnjak, požrtvovani lekar, odani kolega i veliki prijatelj. Zbog izuzetnog doprinosa razvoju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije tvoj prerani odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak za struku i Srbiji i regionu.

Foto: Politika

Zauvek ćeš živeti među nama, jer voljeni ne umiru sve dok žive oni koji ih se sećaju. Poslednji pozdrav od svih članova Srpskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju i predsednika Uduržebha prof. Nenada Stepića - objavljeno je u Politici.

Žena koja je zaslužna za izgled brojnih estradnih zvezda poput Nataše Bekvalac, Seke Aleksić, kao i mnogih političara i pripadnika srpskog džet-seta gotovo da ni sa kim nije pričala o psihičkim problemima koji su je mučili proteklih meseci, ali je bilo i onih koji su primetili da nije ista kao ranije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading