Iskasapio ženu posle svađe, branila se do poslednjeg daha: Detalji hapšenja Srbina u Švajcarskoj zbog svirepog ubistva

Autor: M. Ž. L.

Hronika

16.06.2020

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin (49) uhapšen je zbog sumnje da je nožen masakrirao suprugu, koju švajcarski mediji nazivaju Kristina F. (47), u nedelju posle kraće svađe. Monstruozni zločin dogodio se oko 13 časova u mestu Emenbruke u kantonu Lucern.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Policiji je prijavljena svađa i vrisci iz stana, ali, nažalost, kada su patrole došle na lice mesta i upale u stan, žena je već ležala na podu u lokvi krvi. Pored nje je stajao njen suprug, takođe srpski državljanin, koji nije pružao otpor. Nesrećna žena je još davala znake života i prebačena je kolima hitne pomoći u bolnicu, ali je tamo podlegla povredama uprkos naporima lekara - izjavio je predstavnik policije švajcarskim medijima.

POLICIJI PRIJAVLJENA VRISKA, ALI JE PATROLA PREKASNO STIGLA

Ubijenu ženu koja je radila kao negoveljica u Centru za socijalni rad kolege sa posla opisuju kao izuzetno stručnu, mirnu i povučenu osobu, koja je uvek imala osmeh.

- Nije nikada ulazila u konflikt. Za sve nas je ovo veliki šok. Ona je dugo naša koleginica i iza nje će ostati velika praznina - rekli su u Centru za socijalni rad.

Švajcarski mediji nisu naveli pun identitet ubijene žene niti njenog supruga. Ne navodi se da li je bračni par imao dece niti iz kog kraja Srbije su se doselili u Švajcarsku i kada.

Policija nastavlja istragu o ovom zločinu, a o motivima ubistva policija se još nije oglasila.

Branila se do poslednjeg daha

Osumnjičeni za ubistvo je posle pregleda u bolnici uhapšen. Policija je pronašla i zaplenila nož za koji pretpostavlja da je korišćen u ovom brutalnom napadu.

Na telu žene su bile vidljive brojne povrede, posekotine na rukama, što ukazuje da se branila do poslednjeg trenutka, ali i više ubodnih rana po celom telu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading