Predstavnici UEFA opljačkani na Marakani

Autor:

Hronika

20.10.2017

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici UEFA Nemci Burger K. (36) i Malov J. (36) ostali su bez ličnih stvari u utorak, kada su ih lopovi opljačkali dok su bili na stadionu "Rajko Mitić" i pripremali se za utakmicu Crvena zvezda - Arsenal!

RepublikaFoto: Starsport
Dok su na stadionu radili pripreme za meč, nepoznati lopovi ušunjali se u svlačionicu koju su koristila dvojica Nemaca i ukrali im stvari

Neprijatna scena

Kako Srpski telegraf saznaje, dvojica Nemaca došla su na stadion ujutru i svoje stvari ostavila u jednoj od svlačionica, a potom su otišli da pripreme sve što treba za meč.

- Predstavnici UEFA su krenuli u obilazak i kontrolu stadiona, pripremu rekvizita za meč... Imali su i razgovore sa nadležnima iz kluba Crvena zvezda kako bi utakmica protekla na najvišem mogućem nivou - objašnjava izvor našeg lista i dodaje da je nemačke državljane po povratku sačekala neprijatna scena.

Obojica su imali rančeve u kojima su držali dokumenta i lične stvari

- Kada su završili sa svojim obavezama, vratili su se do svlačionica po stvari. Od radnika stadiona dobili su ključ kojim su otključali prostorije i ušli unutra. Međutim, njihovih ličnih stvari nije bilo! Obojica su imali rančeve u kojima su držali i dokumenta i lične stvari, poput pantalona, jakni, ali i tableta. Odmah su obavestili nadležne na stadionu zadužene za bezbednost, koji su pozvali policiju - dodaje naš sagovornik.

Radnik obezbeđenja je policajcima rekao da nije primetio ništa sumnjivo.

- Kazao je da je sve vreme bio na portirnici i da ne zna ko i na koji način je mogao neprimetno da uđe u prostorije pošto je bezbednost uoči ovako bitnih mečeva na veoma visokom nivou - navodi naš izvor i dodaje da zbog svega nije isključena ni mogućnost da je predstavnike UEFA opljačkao neko od zaposlenih na stadionu!

- Možda je neko od radnika zgrade pratio nemačke državljane, iskoristio nepažnju ostalih zaposlenih i neprimetno ušao u prostoriju - kaže naš izvor.

Uviđaj

Policija je uradila uviđaj na licu mesta i uzeti su snimci sa bezbednosnih kamera.

- Zgrada poseduje video-nadzor sa svih strana. Inspektori su uzeli snimke sa kamera, pa se nadamo se da će provalnici biti što pre identifikovani i uhapšeni - dodaje naš izvor.

Ukradeni predmeti

dva ranca

dva pasoša

epl tablet

epl čitač knjiga

nekoliko odevnih predmeta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading