Stariji muškarac koji je preklao suprugu kaje se zbog učinjenog zlodela

Autor: Kurir, Republika

Hronika

16.06.2020

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan J. (79) iz sela Striža kod Jagodine, osumnjičen da je u subotu ubio suprugu Slobodanku (73), priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini zločin, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Foto:Ilustracija

Kako se nezvanično saznaje, Dušan J. je u celosti priznao ubistvo supruge, ali nije mogao da precizira zbog čega je to uradio.

- Rekao je da se kaje, ali da ne može da objasni motiv, osim da je zločinu prethodila svađa između njega i supruge - kaže izvor i dodaje da će biti razmotreno da li će osumnjičeni Dušan J. biti poslat na psihijatrijsko veštačenje.

Podsetimo, Dušan J. se sumnjiči da je u subotu oko 14.30 sati u porodičnoj kući kuhinjskim nožem prerezao Slobodanki vrat dok je ona ležala u krevetu.

- Preprirke u njihovoj kući bile su česte proteklih meseci. Navodno Dušan J. se razboleo, a žena ga je podsticala da se leči i bude u bolnici. Policija je u dva navrata reagovala zbog porodičnog nasilja u ovoj porodici - kaže izvor koji je upoznat sa detaljima istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading