NOVI PAZAR ZAVIJEN U CRNO: Ovo je dečak koji je stradao pred ocem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej B. (4) kojeg je kolima juče pregazio Velimir M. (77) sahranjen je danas u 13 časova u Novom Pazaru na groblju kod Petrove crkve.

Foto: printscreen/facebook.com
Andrej sa porodicom

Celo naselje Deževa ispratilo je mališana na večni počinak, a neutešni roditelji pored njega imaju i još jednog dečaka, koji je Andrejev blizanac, kao i devojčicu koja je osmi razred.

- Andrej je bio sa porodicom u vikendici koju su nedavno kupili na Deževskom putu, pa imaju puno posla oko sređivanja. U jednom trenutku hteo je da nešto vidi napolju, pa je istrčao na ulicu, ali je tada pao Velimiru pod točkove. Njegov otac je video trenutak nesreće i hitro je smestio sina u kola i odvezao u Opštu bolnicu u Novom Pazaru. Lekari su se borili za dečakov život oko 3,4 sata, ali mu nije bilo spasa - priča za naš portal prijatelj nesrećne porodice.

Inače, dečakovi roditelji su zdravstveni radnici koji su zaposleni u istoj bolnici u kojoj su izgubili sina. 

Vozač "forda fiesta" nije imao alkohol u krvi, a sada se nalazi u pritvoru zbog krivičnog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Njegovo vozilo bilo je na tehničkom pregledu, gde je utvrđeno da je ispravno. 

Istraga će utvrditi sve detalje teške nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading