Misteriozna eksplozija zatresla Prokuplje: Kuća Radonjića raznesena u paramparčad

Autor: Informer, Republika

Hronika

13.06.2020

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna eksplozija, kojoj se za sada ne zna uzrok bukvalno je odnela pola kuće porodici Radonjić u Prokuplju i oštetila okolne kuće!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ono što je zanimljivo je da se u trenutku eksplozije, koja se desila sinoć oko jedan sat nakon ponoći u kući nalazio bračni par Radonjić koji je spavao i da na sreću nisu povređeni! 

Za sada se ne zna uzrok eksplozije, ali se ona čula u svim delovima Prokuplja. Kuća se nalazi na magistralnom putu Niš - Priština preko puta prokupačke kasarne.

- Suprug i ja spavali smo u odvojenim sobama i moja vrata su bila otvorena i gledala baš na dnevnu sobu, gde je i bila eksplozija. U jednom trenutku nešto je zazujalo i onda se čula nenormalna eksplozija. Odmah sam ustala, otišla do muža, videla da nije povređen i istrčali smo napolje - prepričava nam sinoćni događaj Zorica Radonjić.

Ona dodaje da je u sekundi pomislila da neće preživeti.

Za sada se ne zna uzrok eksplozije, ali je ona bila toliko jaka da je oštetila i dve kuće koje su oko kuće Radonjića.

Eksplozija se čula u svim delovima Prokuplja, a kako smo se uverili i na terenu, delovi zidova su leteli na sve strane i načinili štetu okolnim objektima. Pravo je čudo što nema povređenih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading