OPLJAČKAN LEGENDARNI NOVICA NEGOVANOVIĆ: Odneli mu harmoniku i medalju od predsednika!

Autor:

Hronika

13.06.2020

05:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni harmonikaš i kantautor Novica Negovanović (75) opljačkan je u sredu kasno uveče, a lopovi su mu iz kuće u Adranima kod Kraljeva odneli bukvalno sve vredno.

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal
Novica Negovanović

- Bili smo svi u kući, supruga je gledala televizor u prizemlju, a deca i ja smo bili na spratu. Upali su kroz prozor sa zadnje strane kuće u sobu. Ukrali su mi pola miliona dinara koje sam dobio za autorske honorare i harmoniku, od koje se nisam decenijama razdvajao. Ukrali su mi i zlatnu medalju koju sam dobio 2017. od predsednika Vučića države za zasluge za narod. Svi smo u šoku - rekao je Negovanović.

Kako se nezvanično saznaje, kamere postavljene pored puta snimile su trojicu razbojnika i četiri automobila kojima su odneli plen, a kraljevačka policija intenzivno traga za počiniocima.

Novica je autor mnogih hitova, od kojih su najpoznatiji "Prođe leto trideseto", "Jedna reka u mom kraju", "Kad umoran bude pao", a pisao je i za Cuneta Gojkovića, Safeta Isovića, Lepu Lukić, Kvaku, Tozovca... Od 1989. do 2003. godine živeo je i radio u Americi, odakle se vratio u rodni kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading