Detalji ranjavanja na Zvezdari: Krv liptala na sve strane, povređeni Lazar (17) u teškom stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar L. (17) i dalje je u teškom stanju pošto ga je u sredu u Zvezdarskoj šumi Marko K. (18) ubo nožem u srce, a obližnje kamere su pomogle u hapšenju napadača.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kamere snimile bekstvo: Klupa na kojoj se desio pokušaj ubistva

- Oni su se, navodno, našli na klupi u šumi zbog primopredaje droge. Tu je bio i Lazarov drug. U jednom trenutku došlo je do svađe između tinejdžera, pa je Marko potegao nož i ranio Lazara u srce - priča izvor iz istrage.

Kako saznajemo, drug je ranjenog dečaka poveo do bolnice koja se nalazi odmah pored ulaza u šumu, ali čim su prešli nekoliko desetina metara, Lazar se srušio nasred kolovoza.

- Moje kamere na kući snimile su tri dečaka koji idu iz pravca šume. Jedan je trčao uzbrdo, a dvojica su išla ka bolnici. U jednom trenutku ranjenog momka drug ostavlja na ulici i trči ka bolnici po lekare. Ne mogu baš sve da opišem jer je mutno. Dao sam snimak policiji - kaže za naš list vlasnik kuće blizu koje se odigrala stravična scena.

Napadač je zahvaljujući snimku nađen nakon sat vremena, a kod njega je pronađen i nož kojim je počinio pokušaj ubistva, dok je kod žrtve nađena vagica za precizno merenje.

Ranjenog dečaka lekari su reanimirali na ulici, gde je izgubio dosta krvi, pa su ga odmah uneli u operacionu salu.

- Videla sam tu jurnjavu lekara i danas mi nije dobro od prizora, samo se nadam da će momak biti dobro. Šta im bi da se kolju zbog 2.000, 3.000 dinara. Pa taj mladić treba da ide u popravni dom, a ne da bude ubijen - rekla nam je stanarka Ulice Svetog Nikole, koja je prisustvovala potresnom prizoru, dok ostale komšije kažu da mladići nisu iz tog kraja jer ih niko ne poznaje.

Majci pozlilo zbog lažne vesti

U jutarnjim časovima u četvrtak pojavila se informacija da je Lazar podlegao povredama, pa je ta vest osvanula na mnogim portalima.

- Dečakova majka je to pročitala i poverovala da je istina i pozlilo joj je, pa su i nju morali lekari da zbrinjavaju, ali je ubrzo saznala da joj je sin ipak živ. Sada je uz njega u Gradskoj bolnici i čeka da mu se stabilizuje stanje - otkriva naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading