(FOTO) Uz suze i tužne zvuke violine Filip ispraćen na večni počinak

Autor:

Hronika

10.06.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip V.(2) koji je stradao u nesreći kada je kvadom pregazio Igor Brac, danas je sahranjen u selu Radičevići kod Bečeja. Sahrani je prisustvovalo celo selo, a komšije, poznanici i meštani nisu mogli da zadrže suze na ovom tužnom ispraćaju.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Svi meštani sela došli su na sahranu

Tačno u 14 časova tužni zvuci violine ispratili su Filipa na večni počinak u belom kovčegu. Svi koji su danas prisustvovali ovom tužnom događaju doneli su suze sa belim ružama i na taj način izrazili ogroman žal zbog nesreće koja je prekinula jedan život koji je tek započeo.

Mali Filip je ispraćen bez sveštenika i opela jer roditelji nisu stigli da ga krste. Oni koji su prisustvovali sahrani bili su u šoku jer im nije bilo jasno zašto nema sveštenog lica da održi opelo i da se svi zajedno pomole za njegovu dušu.

Filip V. je stradao u saobraćajnoj nesreći kada ga je kvadom pregazio Igor Brac i to naočigled njegovih roditelja. Očevidci ovog nesrećnog slučaja kažu da je njegov otac samo izustio "pazi Filipe" pre nego što je na mališana naletelo vozilo i usmrtilo ga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading