Podignuta optužnica u slučaju jezivog zlostavljanja dečaka u Glogonjskom ritu

Autor: Blic, Republika

Hronika

10.06.2020

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu protiv Aleksandra P. (53) zbog krivičnog dela Obljuba nad detetom. Aleksandar je osumnjičen da je dečaka (6) namamio u objekat, a potom ga obljubio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Optužnica je dostavljena Višem sudu u Beogradu i čeka se njeno potvrđivanje, kao i odluka o pritvoru.

Do hapšenja predatora došlo je nakon što je majka dečaka, videvši da joj nema deteta, krenula u potragu za njim i pronašla ga u kućici za čuvare u naselju Jabučki rit na opštini Palilula.

Aleksandar P. osumnjičen je da je namamio 6-godišnjeg dečaka u improvizovanu sobu u garaži u kojoj je živeo. Kako se sumnja, nakon što je namamio dečaka, on je posegnuo za mobilnim telefonom, a potom otvorio galeriju prepunu fotografija pornografskog sadržaja.

- Dečačiću je navodno pokazivao na mobilnom fotografije pa tražio od deteta da skine odeću i oralno ga zadovolji. Skinuo je potom i svoju odeću pa se iživljavao nad detetom - prenosi izvor koji je upoznat sa detaljima istrage.

Nesrećni dečak bio je zatvoren u kući ovog muškarca sve dok njegova majka nije primetila da ga nema. Preplašena žena došla je do garaže i zatekla jezivu scenu.

RepublikaFoto: ST/S. STEPANOVIĆ
Mesto gde je zlostavljan dečak

- Dečakova majka je u jednom trenutku primetila da joj nema deteta, uletela je u tu prostoriju i odmah uzela dete u naručje i istrčala odatle. Odmah je pozvala policiju, a osumnjičeni kada je video da dolazi policija pokušao je žiletom da iseče vene - objašnjava naš sagovornik.

Odmah je pozvana hitna pomoć. Muškarac je tada prevezen u psihijatrijsku ustanovu "Dr Laza Lazarević", a dečačić je prevezen na Institut za majku i dete.

Oko njihovih kuća, u krugu od nekoliko kilometara ne živi niko drugi, te niko nije mogao da kaže ništa vezano za Aleksandra - da li je incidentan i da li je i ranije imao slične ispade.

Novinari su uspeli da dođu do kuće gde se odigravalo jezivo zlostavljanje dečaka. Na licu mesta u sobi kuće u kojoj spava Aleksandar i u kojoj je, kako se sumnja, dečaku pokazivao fotogafije, pa tražio od deteta da skine odeću i oralno ga zadovolji, bili su vidljivi tragovi krvi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading