(VIDEO, FOTO) Ovo je Igor koji je kvadom usmrtio dečaka (2): Za vozilo nije imao dozvolu, u selu poznat po bahatoj vožnji

Autor:

Hronika

09.06.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor B. koji je, vozeći neregistrovani "kvad" bez dozvole u Bečeju pokosio je juče popodne dvogodišnjeg dečaka koji je od zadobijenih povreda izdahnuo u bolnici, u svom selu je poznat po opasnoj vožnji, a često i na društvenim mrežama hvalio sa svojim vozilom.

RepublikaFoto: facebook.com/Printscreen
Igor B. je poznat među komšijama po opasnoj vožnji

Jeziva nesreća dogodila se u mestu Radičević kod Bečeja u Ulici Veljka Vlahovića, dok je dečak šetao na guralici pored svojih roditelja. Kako su očevici ispričali, u trenutku kada je Igor neregistrovanim "kvadom" projuiro pored porodice dečak je naglo skrenuo i podleteo mu pod točkove.

Odmah je zadobio teške povrede i bez svesti je primljen u Dečiju bolnicu u Novom Sadu, ali uprkos reanimaciji i borbi lekara da ga spasu, dečak je preminuo u toku noći.

Prema dosadašnjim informacijama, Igor nije imao odgovarajuću vozačku dozvolu za četvorotočkaša koji pritom nije registrovan, a u trenutku nesreće nije bio pod uticajem alkohola. Slučaj je predat nadležnom tužilaštvu.

Na svom Fejsbuk profilu objavljivao je snimke kako četvorotočkašem "driftuje", kao i fotografije na ovom vozilu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading