Razbijen lanac prostitucije u Beogradu: Uhapšeno 9 osoba, držali devojke u stanovima, pa ih podvodili!

Autor: Republika

Hronika

09.06.2020

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela u vezi sa posredovanjem u vršenju prostitucije.

Foto: Ilustracija

Policija je uhapsila V. M. (1982) koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, kao i D. A. (1986), B. L. (1978), S. B. (1989), D. A. (1980), N. S. (1972), M. M. (1998), D. M. (1989) i J. S. (1990).

Sumnja se da su oni u periodu od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali ženske osobe radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile. Takođe, oni se sumnjiče da su organizovali i oglašavanje prostitucije, kao i da su navodili ženske osobe da se bave prostitucijom.

Kako se sumnja, V. M. je organizovao i fizičko obezbeđenje stanova i devojaka koje su bile u njima, kao i kontrolu dolaska klijenata, prevoz i predaju ženskih osoba trećim licima u cilju pružanja seksualnih usluga.

Potom su, kako se sumnja, sav novac koji su prikupili kroz posredovanje u prostituciji osumnjičeni međusobno delili shodno izvršenim zadacima.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading