Pastorak pevačice Didi ruši Flekicu: Detalji haosa na suđenju za ubistvo Kristine Kaplanović

Autor:

Hronika

09.06.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Milošu Srebriću Flekici, kome se na teret stavlja ubistvo radnice pumpe Kristine Kaplanović, i Stefanu Rokviću, koji je optužen za neprijavljivanje krivičnog dela, pretvorilo se juče u svađu između sudije i branilaca optuženog Srebrića.

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović
Kristina Kaplanović

Konflikt je nastao kada je Rokvić, koji je pastorak pevačice Dijane Didi Janković, izjavio da će se braniti ćutanjem, ali da ostaje pri iskazu koji je dao u tužilaštvu. 

Srebrićeva odbrana tražila je izdvajanje tog iskaza iz spisa, uz tvrdnju da su policija i tužilaštvo postigli dogovor sa Rokvićem u zamenu za iskaz koji će teretiti Srebrića za ubistvo radnice pumpe Kristine Kaplanović prilikom pljačke u maju 2017. godine.

Advokati odbrane traže izuzeće sudije, tvrde da se Rokvić nagodio sa tužilaštvom da optuži svog prijatelja

- Vi ne vodite ovaj postupak kako treba i tražimo vaše izuzeće - rekao je sudiji advokat Jugoslav Tintor, branilac Miloša Srebrića.

Njegovog kolegu advokata Vladana Jeftića sudija Marina Anđelković je pre toga dva puta opomenula i zapretila mu je i novčanom kaznom. Suđenje je nakon toga prekinuto dok advokati ne napišu zahtev za izuzeće sudije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading