Advokat Zorana Marjanovića o nalazu veštaka: Nigde na Zoranu nisu nađeni tragovi krvi

Autor:

Hronika

08.06.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veštaci Zoran Stanković i Milan Kunjadić, koji su na suđenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović opisali užas kroz koji je žrtva prošla u poslednjim trenucima života, nisu mogli da se izjasne o pitanju oko kojeg će se lomiti koplja tužilaštva i odbrane, a to su tragovi krvi.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zoran Marjanović

- Na suprotnoj strani kanala, gde je telo pronađeno, nađeni su i tragovi krvi, koje je verovatno ubica ostavio - rekao je u jednom trenutku veštak Zoran Stanković.

Ono što ide naruku odbrani jeste što na odeći Zorana Marjanovića, muža pokojne pevačice i osumnjičenog za njeno ubistvo, nisu pronađeni nikakvi tragovi krvi.

- Policija je svoj deo posla dobro obavila, uzela je odeću Zorana Marjanovića koju je nosio tog dana, a takođe mu je uzet i sadržaj ispod noktiju, ali nigde nisu pronađeni tragovi krvi - kaže Nikola Dumnić, jedan od Zoranovih advokata.

 Dumnić: Tragove krvi nije moguće ukloniti pranjem odeće

Prema njegovim rečima, nije moguće ukloniti te tragove pranjem odeće, već isključivo njenim fizičkim uništavanjem, zato često počinioci i pale odeću posle zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading