Evo ko je Nišlija koga je usmrtio pijani vozač iz Žitorađe

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

07.06.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija N. C. (76) čiji je nestanak policiji prijavljen u petak, preminuo je noćas u Kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio tokom saobraćajne nesreće.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Nišlija N. C. (76), čiji je nestanak policiji prijavljen u petak, preminuo je noćas u Kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći u selu Malošište.

Kako saznajemo, nesrećnog čoveka je oko 22.30 časova u ovom doljevačkom selu vozilom "fiat doblo" udario R. S. (69) iz Žitorađe.

- Pešak je zadobio teške višestruke povrede, hitno je transportovan u nišku bolnicu, ali je podlegao povredama – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Ustanovljeno je da je R. S. u trenutku nesreće imao oko jedan promil alkohola u krvi te je uhapšen zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Nakon isteka zadržavanja od 48 sati biće priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu.

Starac je živeo u niškom naselju Donja Vrežina, a za sada nema informacija kako je dospeo u petnaestak kilometara udaljeno selo i zbog čega je tamo bio. Prema nezvaničnim informacijama, patio je od demencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading