(FOTO) Zoran stigao u sud sa advokatima: Nastavlja se suđenje za ubistvo Jelene Marjanović

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

05.06.2020

08:33 >> 08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine nastavlja se danas u Palati pravde.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Zoran Marjanović

Prošli put na suđenju svedočila je tetka ubijene pevačice Ljubica Marković, koja je otkrila da je njena pokojna sestra Zorica Krsmanović, majka Jelenina, sumnjala da su u ubistvo umešani Vladimir Marjanović, Zoranov otac, i njegova kuma Vera Vukomanović.

- Pokojna sestra i ja smo na početku sumnjale da je reč o mafiji, međutim, kako je vreme prolazilo, Zorica je sve više sumnjala na Veru i Vladu - rekla je Jelenina tetka pre osam dana.

Ona je ispričala i da se njena sestričina nije žalila na odnos sa Zoranom, ali da joj se nije sviđalo to što se Vladimir i Vera u sve mešaju.

Tetka je rekla i da je iz Kruševca u Beograd došla onog dana kada je Jelena nestala, te da su Zoraica i ona zajedno bile na nasipu, kao i da joj je sestra rekla kod kanala: "Ovde je neko nekog vukao".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suđenje Zoranu Marjanoviću

Jelenina tetka ispričala je i da je posle ubistva svoje sestričine prvi put bila u kući Marjanovića. Tamo je  zatekla Veru i Zoranovog oca Vladimira.

- Kada sam došla, pitala sam gde je Jana i rekli su mi da spava. Ušla sam unutra i skuvala kafu, a Vlada i Vera su se nešto dogovarali. U međuvremenu, Jana se probudila. Vlada je rekao da stižu norinari, a dete mi kaže: "Mama je nestala u travi". Kada sam videla novinare, rekla sam da idem kući, javila sam se samo Jani, a utom je došla Teodora, Jelenina sestra i uzela dete - prisetila se Ljubica.

Podsetimo, suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je u novembru prošle godine. On od samog početka negira da je ubio svoju ženu, pevačicu narodne muzike.

Njegov otac Vladimir iskoristio je pravo da ne svedoči. Svi ostali svedoci su do sada saslušani pred sudom - Zoranovi i Jelenini članovi porodice, Jelenine prijateljice, ljudi sa nasipa, policajac...

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading