KONAČNO ĆE BITI OTKRIVENO KAKO I GDE JE UBIJENA JELENA: Bivši ministar rešava misteriozni zločin?!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

04.06.2020

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudski veštaci Zoran Stanković i Milan Kunjadić u petak 5. juna trebalo prvi put javno da svedoče pred Višim sudom u Beogradu o dokazima na osnovu kojih je utvrđeno da je Jelena Marjanović (33), pevačica "Granda", ubijena 2. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Crvenki, a ne na nekom drugom mestu, kako se u javnosti tokom istrage spekulisalo.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Podsetimo, za ubistvo pevačice sudi se njenom suprugu Zoranu Marjanoviću, koji je tokom iznošenja odbrane tvrdio da je suprugu voleo i da je nije ubio.

- Patolog i bivši ministar zdravlja Zoran Stanković i njegov kolega Milan Kunjadić u nalazu i mišljenju koje su dali tokom istrage, a na koje se poziva i optužnica, naveli su da je Jelenino telo, pre nego što je pronađeno, bilo najmanje pet do šest sati u vodi - podseća sagovornik.

Sudski veštaci koji su razmatrali sve raspoložive dokaze, naveli su i da na osnovu dokaza proizilazi da je Jelena pokušavajući da pobegne od napadača uletela u kanal u kom je bilo vode.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

- Jelena je smrtonosne povrede zadobila na mestu na kom je njen leš pronađen. Dakle, pokušavajući da pobegne od ubice, Jelena je trčala preko travnate površine i tada joj je ispala desna patika, nakon 20 metara ispao joj je mobilni telefon, a nakon 26 metara i gumica za kosu. Dok je bežala od njega, napadač ju je nekoliko puta ubo u desni lakat - navodi se u nalazu veštaka.

Kada je Jelena ugazila u kanal u kom je bilo vode, ubica joj je predmetom koji nije pronađen do danas zadao nekoliko udaraca u glavu, i to dok je bila u sedećem ili čučećem položaju.

- Kada je zadobila prve udarce, imala je gornji deo trenerke na sebi, koji joj je potom svučen. Ubica je potom nastavio da je udara - navodno piše u nalazu. Veštaci su utvrdili i da je Jelena bila živa dok ju je napadač udarao u potiljak jer je udahnula vodu iz kanala, koja joj je pronađena u plućima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading