DILERIMA IZ BEOGRADA PO PET GODINA ZATVORA: Apelacioni sud doneo pravosnažne presude

Autor: Tanjug

Hronika

04.06.2020

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na po pet godina zatvora Igora Gađu i Bobana Colića kao pripadnike kriminalne grupe, koji su u Vojki i Idvoru neovlašćeno proizvodili kanabis radi prodaje od oktobra 2011. godine do 28. aprila 2014. godine.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Marijan Četnik je pravosnažno oslobođen od istih optužbi, dok su drugi identifikovani članovi ove grupe ranije pravosnažno osuđeni.

Ovom odlukom, odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena presuda Specijalnog suda u Beogradu kojom su prošle godine Gađa i Colić osuđeni zbog krivičnog dela neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U presudi koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda navodi se da su osuđeni jer su kao pripadnici grupe, koju su sačinjavali pravnosnažno osudeni Bojan Veličkovski, Petar Milanović, Svetislav Belić i sada pokojni Sava Đordević, protiv koga je postupak pravnosnažno obustavljen, kao i drugi za sada NN pripadnici čiji identitet nije utvrđen, neovlašćeno proizvodili i držali opojnu drogu kanabis radi njene prodaje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading