Misterija se nastavlja: I nakon obdukcije tela, smrt mladića iz Šapca još uvek nejasna!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

04.06.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela lađara Marka Paleževića (22) iz okoline Šapca, koji je pronađen mrtav na obali kanala DTD u Novom Sadu, završena je na Institutu za sudsku medicinu. Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, na telu nisu nađeni tragovi nasilja.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Marko Paležević

Njegov rođeni brat Danijel izjavio je ranije da porodica još ne zna uzrok ove tragedije.

- Pronađen je mrtav u vodi... da li ga je neko ubio i tu ostavio ili se sam utopio to još ne znamo. Naš brat Marko je prepoznao telo i identifikovao ga oko 17.30 sati - rekao je Danijel za svog mlađeg brata koga su kod kuće čekali supruga i dvoje dece.

Marko je nestao nakon što je brod "Apatin 1" na kom je radio kao konobar stigao iz Kostolca u Novi Sad kobnog dana oko 16 sati. Sat vremena kasnije Marko je sa kolegom izašao s broda da kupe hranu i sve što im treba.

Nakon kupovine, mladićev kolega se vratio na brod između 20 i 21 čas, a Marko je otišao u kafanu. Kako su ispričali svedoci, mladić je u kafani bio satima, dosta je popio i uglavnom je bio sam. U jednom trenutku za njegov sto seo je jedan muškarac, zajedno su popili nekoliko pića, a onda je muškarac otišao.

Marko je oko 20 sati poslednji put komunicirao sa bratom, a oko 23.35 preko Vibera je pričao sa suprugom. Kako je ispričala rekao joj je da se vraća na brod. Marka su poslednji put snimile sigurnosne kamere sa pumpe, i policija je vodila da je nestao negde između ponoći i 1 sata ujutro 29. maja. Njegovo telo pronađeno je juče u 13.30 sati u plićaku kanala DTD na levoj obali kanala, bliže Santandrejskom mostu.

- Za neki dan Marko bi došao kući. Mesec dana radi, mesec odmara - dodao je Danijel i ispričao da Marko nije imao problema koji bi ga naveli da namerno uradi nešto nepredviđeno i opasno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading