Strašan prizor kod Horgoša: Krenuli za inostranstvo, a onda se slupali - vozaču pozlilo od šoka

Autor: Kurir, Republika

Hronika

03.06.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oko 15.30, na 21. kilometru autoputa prema Horgošu došlo je do teške nesreće i višestrukog prevrtanja autobila, pri čemu je troje putnika povređeno i hitno prenet u subotičku Opštu bolnicu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ

Policija je medijima potvrdila da se nesreća dogodila na autoputu prema Horgošu i da ima povređenih osoba.

- Automobil marke BMW registracije luksemburških registarskih oznaka, u kojem su bili naši državljani, sleteo je s puta, krećući se autoputem od Novog Sada prema Horgošu, na petlji sever-istok, a u nezgodi je povređena su prema prvim saznanjima dva lica koja su odmah preneta u subotičku bolnicu - potvrdili su za medije iz policije u Subotici.

Prema do sada nezvaničnim informacijama, BMW-a je pukla guma, usled čega je došlo do višestrukog prevrtanja preko kolovoza u jarak, pri čemu je automobil skoro potpuno havarisan.

- Strašno je izgledlao i vozačima koji su prolazili tim delom puta, jer je auto izgleda da je potpuno smrskan, a videli smo i da su došla dvoja kola Hitne pomoći, koja su odvezla povređene - pričaju očevici.

Dvoja kola Hitne pomoći intervenisala su na terenu

Prema prvim informacijama povređene su dve osobe, ali navodi se da je kasnije pozlilo i trećoj osobi, koja je takođe primljena na Hitno u subotičku bolnicu.

Tvrdi se nezvanično, da su vozač i putnici išli preko granice, da su neki od njih radili u Luksemburgu.

- Između palićke petlje sever- istok oko 1500 metara došlo je do prevrtanjau jarak, s adesne strane kolovoza. Još se ne zna koliko je tačno putnika bilo, a u prvi mah izgledlao je da je vozač, čovek oko pedesetak godina nepovređen, ali je kasnije i njemu pozlilo. Prizor je strašan, otpao je točak na automobilu, vozilo je skršeno, predni deo je potpuno polupan - dodaju oni koji su se zadesili na mestu nesreće.

Policija je obavila uviđaj, dva vozila Hitne pomoći na nosilima su odneli povređene u subotičku bolnicu. Istraga će pokazati zašto je došlo do prevrtanja automobila i povrede troje putnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading