Sin ubice iz Surdulice progovorio za Srpski telegraf: Šok i neverica nas razdiru, kako je tata bio u stanju da napravi pokolj?!

Autor:

Hronika

03.06.2020

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Dragoljuba Ajdića, pomahnitalog ubice i samoubice iz Surdulice, Miko Ajdic tvrdi da je njegov otac nezapamćeni zločin počinio iz strasti prema udatoj Jeldezi Sinanović, ali i straha od njenog muža Safeta Sinanovića koji mu je godinama pretio ubistvom.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Miko Ajdić

- Taj Safet je godinama pretio mom ocu Dragoljubu da će ga ubiti kao kera i to celo Novo naselje zna. Niko od nas tim pretnjama nije pridavao važnost jer smo razumeli da je Safet besan što mu se Dragoljub viđa sa ženom. Izgleda da je postojala velika strast između Jeldeze i mog oca čim nisu mogli da prestanu da se viđaju i to je trajalo godinama- rekao je Ajdić za Srpski telegraf.

Sin zločinca kaže da su njegova majka, sestra i on, kao i kompletna njihova porodica, zatečeni strahotom koja ih je zadesila i da su skoro paralisani od šoka. Miko veruje da je Dragoljub bio izazvan da pregazi Sinanovića i Jeldezu, pa da potegne i da ljubavnici prereže grkljan, a onda i sebi.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Miko i Dragoljub Ajdić

Jeldeza nije ukrala pare Dragoljubu

Misteriju cegera sa devizama i zlatom koji je nesrećna Jeldeza imala kod sebe kobnog dana, sin njenog dželata nije znao da otkrije, ali je demantovao navode da je pokojnica bilo šta ukrala Dragoljubu.
- Jeldeza nije bila lopov i nije tacno da je Dragoljubu ukrala novac. Sve sto bi zaradio tata je davao zeni, mojoj majci i kod sebe je imao samo neku siću, tako da nije mogao ni da Jeldezi da pare, kao ni zlato jer ga nije ni imao - istakao je Miko. 

- Ne znam gde sam verujte. Bol nas razdire. Mi smo u šoku da je nas Dragoljub, koji je po prirodi miran čovek, bio u stanju da napravi takvo zverstvo i pokolj. On i mama su bili kod mene i moje porodice dve nedelje u gostima do pre nekoliko dana i nisam primetio da ga bilo šta muči. Da smo bilo šta znali sprečili bismo tatu  da ubije nesrećne ljude i sebe... Ali, nismo... Sigurno se nešto dogodilo pre nesreće, što je Dragoljubu pomutilo razum i više nije mislio ni na koga, samo na to da napakosti Sinanovićima - ispričao je Ajdić.

RepublikaFoto: Informer/Slađana Tasić

Ne plašimo se osvete

Miko kaže da se ne plaši dolaska u kuću roditelja budući da porodica žrtava krvavog pira njegovog oca živi samo nekoliko kuća dalje. 
- Ne bojim se ni ja, ni moja porodica od osvete Safetove i Jeldezine dece i porodice,  jer niko od nas to nije želeo, to i Sinanovići znaju. Mi ništa nemamo sa tom nesrećom. Opet kažem, sprečili bismo Dragoljuba da smo znali da planira da ih ubije i da sebe usmrti - rekao je Ajdić.

Na glasine da su se Dragoljuba odrekla deca, Miko je negodovao i istakao je da ce uprkos svemu ocu organizovati sahranu svom ocu.

- Ni moja sestra koja je udata i živi u inostranstvu, ni ja nismo se odrekli oca kako pričaju. Mi smo ga voleli do smrti. Svi porodično stižemo sa raznih strana u Surdulicu da preuzmemo njegovo telo posle obdukcije u Nisu i da ga sahranimo kako treba - plačnim glasom zaključuje Ajdic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading