DOKTOR KAMATOVIĆ SEKAO SEBI VENE: Isplivali novi detalji iz života ubice roditelja iz Sremskih Karlovaca

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

31.05.2020

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr. Zoran Kamatović (48), koji je uhapšen zbog ubistva majke i oca, priznao je zločin i naveo da je ubio roditelje zbog dugogodišnjeg neslaganja. Kamatović koji je donedavno radio u domu zdravlja u Novom Sadu, inspektorima je hladnokrvno ispričao da se kobnog jutra posvađao sa ocem i da je posle žučne rasprave potegao oružje.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com
Zoran Kamatović

- Priznao je da je ujutru došao kod majke i oca u vikendicu. Počeo da se svađa sa ocem navodno oko prodaje vikendice - kaže izvor blizak istrazi. 

- Međutim, objasnio je da su njih dvojica i ranije imala sukobe, stalno su se svađali i nikako se nisu slagali, zbog čega se on sklonio i sam je živeo u stanu - kaže izvor blizak istrazi i dodao:

- Prvo je ubio Ljubodraga, a potom i Gordanu. Rekao je da se majka, koja je ranije uvek smirivala strasti, umešala u svađu i da je ispalio hitac i u nju, posle čega je otišao u svoj stan.

Kamatović je zločin najverovatnije počinio u nervnom rastrojstvu, a da je bio u lošem psihičkom stanju, govori i to što je pre godinu dana pokušao da digne ruke na sebe.

- Tada je ispred doma zdravlja isekao sebi vene. Uspeli su da ga spasu i činilo se da će nastaviti svoj život nekim normalnim tokom. Priča se da je pokušao da se ubije jer je bio nezadovoljan svojim životom. Nije se nikad ženio, nema dece... Govorio je da se nije oženio jer nije ispunjavao glavni uslov za ženidbu, a to je da ima stalan posao. Istina, on dugo nije mogao da se zaposli, ali je na kraju i to uspeo - pričaju poznanici porodice.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink

Oni dodaju da je Gordana bila veoma ponosna na sina jedinca i da je svima govorila kako je zadovoljna što se konačno zaposlio.

- Pričala je da ima mnogo pacijenata, da ga svi vole i cene. Jedino je bila pomalo razočarana što nije zasnovao porodicu i pomalo ga je pritiskala da se oženi i podari joj unučiće. Kada je počeo da radi, pomogli su mu da se osamostali, opremili su mu stan - kažu poznanici porodice i dodaje da ne zna zbog čega je Zoran prestao da radi u domu zdravlja.

Komšije Kamatovića kažu da su ubijeni Ljubodrag i Gordana bili dobri ljudi i da nikako nisu očekivali da će ih sin ubiti.

- Znam doktora tog, dobar dečko. Šta se desilo, bog zna dragi - rekla je komšinica, dok se druga prisetila kako je pre šest godina dobrovoljno pomagao ljudima u poplavama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading