UDARIO SAM GA JER MI JE PSOVAO MAJKU: Evo šta je napadač na Sergeja rekao na saslušanju

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

31.05.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač na Sergeja Trifunovića, Željko A. izjavio je na saslušanju u policiji da je napao lidera Pokreta slobodnih građana zato što mu je on opsovao majku.

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti
Sergej Trifunović

Ubrzo nakon napada na lidera PSG, Al Džazira je objavila i njegovu izjavu, a na video-snimku se čuje kako Trifunović izjavljuje da mu je on "samo rekao da pozdravi gospođa mamu".

Drugi napadač, koji je nakon toga upao u verbalni okršaj sa liderom Pokreta Slobodnih građana, Milorad Đ. istakao je na saslušanju da mu je Sergej šutirao bicikl, te je zbog toga ušao u verbalni konflikt sa njim.

Podsetimo, Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović pretučen je danas u centru Beograda. Ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore njega je napao jedan od zagovornika bojkota izbora. Napadač i još jedna osoba koja je bila s njim odmah su uhapšeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading