Nezapamćen incident u Banji Koviljači: Migranti kamenovali voz, stigla i ŽANDARMERIJA!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

30.05.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je prolazila kroz Banju Koviljaču kamenovana je kompozicija teretnog voza koji se iz Brasine kretala ka Loznici, odnosno Rumi.

RepublikaFoto: youtube.com/jagafoto
Foto: Ilustracija

Incident se dogodio oko 15 sati, a voz su kamenovali ilegalni migranti koji borave na železničkoj stanici u ovom mestu. Voz je stigao u Loznicu gde je policija obavila uviđaj i uzela izjave od mašinovođe i njegovog pomoćnika, a posle čega toga su nastavili put i napustili lozničku železničku stanicu.

Na lokomotivi su ostala vidna oštećenja limarije, a slomljen je i jedan far dok su mašinovođa i pomoćnik ostali nepovređeni. Ovako nešto, kako saznajmo, do sada se nije događalo iako je migranata i pre bilo na i u blizini železničke stanice u Koviljači.

Pošto je ovo pruga kojom se obavlja i putnički saobraćaj pitanje je kakve mogu biti posledice ukoliko se ovakav incident ponovi.

Inače, poznavaoci prilika tvrde da meštani Koviljače koji žele da putuju vozom dolaze u Loznicu da se tu ukrcaju, a ko dolazi u Koviljaču putovanje prekida u Loznici pa se onda autobusima, ili kolima prebacuje do odredišta. U Banji Koviljači od danas se nalaze i pripadnici žandarmerije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

30.05.2020 18:41

Imamo ilegalne migrante koji kamenuju vozove. Šta će biti kada se organizuju u bande?