Dosije mafijaške akcije "Kristal" u rukama Tužilaštva: Ajfonka osumnjičena da je počinila čak 5 krivičnih dela!

Autor:

Hronika

29.05.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, u okviru akcije kodnog naziva "Kristal", podneli su izveštaj protiv sedam lica, među kojima je i Tijana Ajfon, zbog postojanja sumnje da su izvršila više krivičnih dela, prenosi ATV.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Tijana Maksinović zvana Tijana Ajfon

U saopštenju iz MUP-a Srpske navodi se da je reč o krivičnim delima organizovani kriminal u vezi sa krivičnim delom međunarodno navođenje na prostituciju Krivičnog zakona BiH, kao i neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga, navođenje na prostituciju i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Izveštaj je podnesen protiv lica čiji su inicijali Z.Ć, S.P, M.T, T.M, V.K, Ž.V. i S.Š.

Srna nezvanično saznaje da je izveštaj podnesen protiv Zlatana Ć., Siniše P., Milisava T., Tijane Maksimović poznatije kao Tijana Ajfon, Vladana K., Željka V. i Slađana Š..

Napadači na Zvicera hteli da zbrišu u Moldaviju: Uhvaćeni naoružani do zuba, ovako su im ušli u trag

Lica su predata u nadležnost tužilaštava, koja će u skladu sa svojim nadležnostima nastaviti sa njihovim procesuiranjem, dodaje se u saopštenju.

Vikendica u kojoj je družina boravila

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske nastavljaju rad po ovom predmetu s ciljem utvrđivanja postojanja eventualnih elemenata krivične i prekršajne odgovornosti drugih lica koja su slobode lišena u okviru ove akcije - naglašava se u saopštenju.

Iz MUP-a Srpske podsećaju da su policijski službenici Policijske uprave Bijeljina u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske juče realizovali akciju kodnog naziva "Kristal".

U izvršenim pretresima u mestu Suvo polje, pronađeno je i privremeno oduzeto: 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja različitog kalibra, te jedan gasni pištolj, tri pancira, više od 20.000 KM u različitim valutama, dok je slobode lišeno 16 lica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading