Seljančure jedne! Tetka Jelene Marjanović otkrila šta je Zoranov otac radio nakon ubistva pevačice

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Marković tetka ubijene pevačice Jelene Marjanović danas je pred Višim sudom u Beogradu dala iskaz u kome je navela da se njena sestričina nije žalila na svog supruga Zorana Marjanovića koji se inače nalazi na optuženičkoj klupi. Osim toga, otkrila je i nove detalje zločina koji potresa Srbiju poslednjih četiri godine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović i Ljubica Marković na vratima Suda

- Jelena se poslednji put čula sa majkom na dan ubistva oko 17 časova i tom prilikom joj je rekla: Evo me trčim, pa idem da dam Zoranu i Jani da jedu, pa dolazim kod tebe - izjavila je pred Sudom Markovićeva.

Jelenina tetka je zatim navela da je njena sestričina pre ubistva govorila da ne može više da živi sa Marjanovićima.

- Miloš ne radi, Vladimir i kuma Vera se za sve pitaju. Ne mogu da izdržim. Mnogo mi je teško - bile su reči pevačice koje je Ljubica ponovila i dodala da kada god bi ona sela da popije kafu, Marjanovići bi je zvali da nešto radi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović u Sudu

- Za Zorana mi se nikada nije žalila. Govorila je da je bio dobar prema njoj i da je on ne maltretira -  istakla je Markovićeva.

Veče kada su Jelenu tražili na nasipu tetka je bila u kući Marjanovića da vidi Janu, a šta joj je devojčica rekla pročitajte OVDE.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Sutradan nakon pronalaženja tela Ljubica je bila u kući sestre Zorice. Tada su došli Vladimir i Miloš Marjanović.

- Tražili su Zoričinu ličnu kartu da organizuje sve oko grobnog mesta. Međutim, njoj je lična istekla i Vladimir je počeo da se svađa sa mnom i Zoricom, rekao nam je "Seljančure jedne, moje dete maltretiraju u pritvoru - rekao im je i otišao.

Zoran Marjanović na ovom ročištu nije imao pitanja za tetku.

Svedočenje veštaka Zorana Stankovića i Milana Kujundžića zakazano je za 5. jun.

Inače, oni su radili obdukciju i utvrdili kako je preminula Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading