(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK! Napadači sasuli "kišu" hitaca u Zvicera, pa napravili kobnu grešku: Novi detalji ranjavanja vođe kavačkog klana

Autor: Republika

Hronika

26.05.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, teško je ranjen u Kijevu, saopšteno je Vijestima nezvanično iz vrha Uprave policije.

RepublikaFoto: youtube.com/Kyiv Operativ
Napači na Zvicera

Prema saznanjima tog lista, u njega je ispaljeno više hitaca.

Kako piše portal CdM, dve nepoznate osobe pucale su navodno na Zvicera, a do napada je došlo u blizini elitnog stambenog kompleksa u ukrajinskom glavnom gradu.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadači, muškarci starosti između 30 i 45 godina, su prvo zapalili "Smart" automobil koji su navodno vozili, a potom pobegli sa lica mesta, pišu ukrajinski mediji.

Policija intezivno traga za njima.

Ukrajinski portal piše da je Zvicer hospitalizovan. Crnogorska policija potražuje Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubistvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova, javlja portal CdM.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading