Prvo droga, onda putnici! Na beogradski aerodrom, čim se otvorio, sletela skupa pošiljka iz Južne Afrike

Autor:

Hronika

26.05.2020

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su 25. maja 2020. godine kontrolom jedne pošiljke pristigle brzom poštom na aerodrom u Beogradu, otkrili punu psihoaktivnih kapsula. Podsetimo, vrata aviona nedavno su otvorena nakon što je proglašen kraj epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Uprava carina
Psihoaktivne supstance čekale da pandemija prođe

Pošiljka pristigla iz Južne Afrike bila je namenjena primaocu iz Beorada, a kada su je carinici otvorili radi kontrole u njoj su zatekli 510 kapsula raznih boja (žute, zelene, crvene i bele), kao i fakturu na kojoj se navodi da je reč o biljnim suplementima.

Sumnjivi sadržaj je odmah testiran priručnim testovima koje carinici u ovakvim situacijama koriste na licu mesta. Testiranje je potvrdilo prisustvo psihoaktivne supstance propoksifena.

Foto: Uprava carina

Zbog mogućnosti da se radi o supstanci koja se nalazi na listi psihoaktivnih kontrolisanih supstanci čiji je uvoz zabranjen, sve otkrivene kapsule predate su policiji u dalju nadležnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading