Srbin i Rumun pustošili imanja kod Gradišta i Golupca: Krali isključivo OVO!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

26.05.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momir Radulović (20) iz Miljevića kod Golupca i rumunski državljanin Aptene Jon (64), pritvoreni su na 30 dana i protiv njih je pokrenuta istraga zbog sumnje da su izvršili više teških krađa i krađa.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Za ova dela zaprećena je kazna od 1 do 8 godina  zatvora. Oni su uhapšeni zbog sumnje da su od 1. do 4. aprila ove godine, za vreme vanrednog stanja i policijskog sata, tokom noći upadali u ekonomska dvorišta u Srednjevu kod Velikog Gradišta i Miljevića kod Golupca, gde su sa traktora i druge mehanizacije skidali akumulatore i krali naftu. 

Jedne noći njih je presrela policijska patrola i kod njih pronašla ukradenu robu, za koju su rekli da su je kupili pa idu da je prodaju i menjaju. Tada su uhapšeni i određeno im je zadržavanja do 48 sati, a posle saslušanja kod tužioca u Velikom Gradištu, određen im je pritvor od 30 dana. Ukupna šteta koju su pričinili krađama procenjuje se na oko 200.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading