SUROVI DETALJI ZVERSTVA U KRAGUJEVCU: Evo šta je bio okidač krvavog pira

Autor:

Hronika

25.05.2020

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevac kao ukleti grad! Samo dva dana pošto je Jordan Aksentijević (63) nožem ubio suprugu Dragicu (56), a potom sebi prerezao grkljan, desio se još jedan zločin - Nebojša L. (57) sekirom je iskasapio maćehu Miloranku (72)!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njen pastorak Nebojša, inače psihijatrijski bolesnik, zverski ju je ubio u porodičnoj kući u selu Lužnica.

Prema našim saznanjima, on je Miloranki zadao više udaraca u glavu od čega je nesrećna starica preminula na licu mesta. Pir se odigrao u kupatilu, gde je ubijena nađena u lokvi krvi, a ubica je uhapšen i određen mu je pritvor.

Nesrećna žena i njen pastorak družili su se sa jednim komšijom, a Nebojša mu je često pomagao, rekla je komšinica koja je od ubijene kupila plac.

Podsetimo, Jordan Aksentijević je suprugu u subotu ubio sa tri uboda nožem u grudi, a pretpostavlja se da je motiv bila ljubomora. Tela roditelja pronašao je njihov sin. Možda je okidač za zločin bilo to što je kobnog jutra Dragica sama izašla napolje, pa je on pobesneo.

Očajna žena je u nekoliko navrata prijavljivala Jordana za nasilje u porodici i policija ga je hapsila, ali ga to nije opametilo.

- Često je tukao i maltretirao i nju i dvojicu sinova, pa se jedan odselio. Jordan je imao probleme i sa nekoliko komšija, sa kojima se godinama sudio, i izgubio je nekoliko sporova - pričaju njihovi poznanici.

Ubica tražio posao

Komšije kažu da su šokirane slučajem i napominju da su im Nebojša i Miloranka izgledali kao normalna porodica.

Kako je ispričala jedna komšinica, muž ubijene umro je pre godinu i po dana.

Osumnjičeni za ubistvo se pre nedelju dana prijavio na biro kako bi našao zaposlenje, svedoče njihovi poznanici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading